Uskoro:Ovan ce shvatiti gde je pogresio,Lav tuzan,Skorpiji stize prava ljubav…

Uskoro:Ovan ce shvatiti gde je pogresio,Lav tuzan,Skorpiji stize prava ljubav…

2024-02-06 0 By Admin

 U bliskoj buducnosti ce sve doci na svoje ako ste rodjeni u ovim znacima, ali evo kome sledi kajanje, zelja da vrati vreme i promeni neke stvari…

 

OVAN

Ovan shvata gde je pogresio. Uskoro ce vam biti jasno da ste morali i trebali da cuvate emociju koju ste imali sa jednim rakom. On vas je voleo svim srcem, ali se cini da je vama bilo malo. Da ste vi bili i ostali znak koji je nekako uvek zeleo vise i vise… Imali ste sve, imali ste nekoga ko vas je voleo najjace sto je mogao ali se cini da vi niste umeli da cenite ono sto se zove ljubav.

Samo imajte na umu da je sada kasno za bilo sta, a posebno za kajanje. Da ne mozete vratiti vreme i da vam jedino ostaje da ovo shvatite kao zivotnu lekciju kako bi ste naredni put znali i umeli da cenite ono sto se zove prava ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Moramo da kazemo da zapravo nema nimalo sumnje da su pred vama dani tokom kojih cete shvatiti da karma postoji.  To je ono sto je vrlo vazno.  Imajte na umu da ste sami krivi sto ste sada tuzni kada se uzme u obzir cinjenica da ste voljeni bili i da ste imali nekoga ko je bio spreman na sve zbog vas… A vama to sve bilo malo.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2