Lav i Ribe:Lavovi znaju sta hoce i ne odustaju,ribe spremne da sve razumeju i tolerisu!

Lav i Ribe:Lavovi znaju sta hoce i ne odustaju,ribe spremne da sve razumeju i tolerisu!

2024-02-18 0 By Admin

Ova dva zodijaka su bas oni na koje se mozete osloniti. Jedan zna sta hoce i ne odustaje, a one spremne da sve razumeju i da budu oslonac u svakom momentu!

 

LAV

Vrlo ste posebni i jako hrabri i hrabrost je vase ime. Znate da idete na sve ili nista. Vi ste neko ko ne odustaje od svojih ciljeva, i ko ce uvek da se drzi svojih zelja. Za razliku od mnogih zodijaka, vi  Lavovi tacno znate sta hocete. I nikada ne odustajete u svojim zeljama i ne popustate.

I nije samo da znate sta hocete, vec vi tacno znate sta mozete. Vi se drzite svoje snage i uvek ste svesni svojih mogucnosti. Nikada ne cinite da nemoguce postane moguce, a da ste svesni da ce pokusaju biti uzaludni. Vreme je da se radujete sto znate sta vam je nedostupno. Tako vam je lakse jer redje nailazite na razocarenja.

Lav dama vas zna cesto iznenaditi svojim postupcima i pokazati da zeli neke nove promene u svome zivotu. Voli nezno i predano, ali je sklona naglom zaljubljivanju. Ne gleda na okolnosti koje ima pred sobom. Ne razmislja o posledicama svojih koraka, vec ide onako kako je srce vuce. Ipak, ono sto je za pohvalu, ona je ona najvernija osoba. Jedina koja ce voleti do kraja, bez obzira na sve. Cak i da prestanete da je volite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Lav gospodin ce da bude onaj snazni covek koji ce da se bori svom snagom za sve svoje ciljeve. Niti ce odustati, niti popustiti u svojim nastojanjima da ih ostvari. Ne mrzi nikoga, ali svoju teritoriju budno i ljubomorno cuva.

I bas kako se bori na cilju uspeha na radnom polju, tako se ponasa i na polju emocija. Voli srcem, ali ako ga izneverite, nece vam oprostiti. Ako izigrate njegovo poverenje, znajte da ce da vas izbrise iz svoga zivota kao da vas nije poznavao.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2