U narednim danima:Sreca prati Blizance i Vage, tuga Rakove i Ribe…

U narednim danima:Sreca prati Blizance i Vage, tuga Rakove i Ribe…

2024-02-18 0 By Admin

Prati vas i sreca i tuga, ali jedan znak ce biti pocastvovan da mu se sve zavrsi srecno…

 

OVAN

Prati vas  momenat srece, ti su momenti samo vama znani.U danima  koji idu imacete to zadovoljstvo da se  odreknete  nekih losih poteza i krenete boljim. Jedna ce vas osoba radovati, i vreme je da pokazete jedno drugom sve sto osecate.

 

BIK

Tezite za boljim danima i srecom koja vas  ceka. Opredelite se boljim stvarima, i za onu sto vas cini srecnim. Jedna osoba ceka da joj  se posvetite,  i pokazete da ste zainteresovani za nju. Radujte se, sve ce doci na svoje mesto.

 

BLIZANCI

Prati vas sreca  koja vas uvek nadje na kraju beznadja. Kao da ste pod srecnom zvezdom uvek se iskobeljate iz problema. Naredni dani ce vam biti mirni i teci ce bez nekih problema.Radujte se sto ste miljenik u nevolji.

 

RAK

Nadate se da ce biti bolje, a tuga vas vodi i dalje. Osecate veliku setu i samocu u situaciji u kojoj ste. Od vas se ceka da budete spremni da savladate navalu tuge koja ce vas ophrvati. Jedna ce vam osoba pomoci da bude manja i delice je sa vama.

 

LAV

Naredni dani ce vam doneti ogorcenje, ali cete se moci  snaci. Nece vam to biti prvi put, ali cete se radovati sto ce vam se naci  neko. Jedna osoba vas ceka  da sa vama podeli  ono sto vas muci.Ukazite joj postovanje zbog toga.

 

DEVICA

Ne znate sta vas vodi napred i sta je ono sto ce vas dalje drzati.Verovatno da niste svesni da ce se u vasem zivotu pojaviti neko. Bice to osoba koja ce vam se  u potpunosti posvetiti i biti vam uteha.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2