Horoskop za period od 24. februara do 24. marta:Jednima neslucena sreca, drugima neocekivani raskid!

Horoskop za period od 24. februara do 24. marta:Jednima neslucena sreca, drugima neocekivani raskid!

2024-02-23 0 By Admin

Period od mesec dana bice vreme koje za jedne donosi neslucenu srecu, a za druge neocekivani raskid!

OVAN

Naredni period je zanimljiv. Vreme je pred vama  da radite i da i dalje budete na nivou svojih zadataka. Samo idite napred i znajte da je uspeh vas. Mogli biste nesto da cinite i na polju emocija, ako nadjete vremena. Samo da znate da ce vas neko posmatrati.

 

BIK

Radi se o necemu sto vam je dalo povoda da se mnogo nadate. Bice da se radi o poslovnoj ponudi koju ste skoro dobili. Mozda ste trebali ranije da trazite pomoc uticajne osobe, a niste. Ne nadate se mnogo, ali vas ceka neslucena  sreca. Sledi zanimljiv period.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Radicete bas kao sto i radite, vredno i savesno. Uspecete da se organizujete onako kako se to i ocekuje. Zato ce tokom ovog perioda svi vasi koraci biti nagradjeni. I ovo ce biti vas period u kojem cete konacno da se istaknete u prvi plan.

 

RAK

Reci jedne osobe ce vas jako zaboleti, a ona ce ih izgovoriti bez razmisljanja. Vreme pred vama je ono u kojem cete morati da pokazete da su vam tesko pale te reci. Mozda ste njima stavljeni pred svrsen cin. Mozda su povod za neocekivani raskid, pa dobro sagledajte na cemu ste.

 

LAV

Imacete brojne obaveze, pa cete se truditi da budete primeceni. Cak se i vase kolege trude da budete u centru paznje. Iskoristite sve svoje poslovne poteze u ime dobre zarade. Verujte da cete biti primeceni i od strane jedne device.

 

DEVICA

Ako ste trenutno sami, i niste u vezi, obratite paznju na jednog lava. U zadnje vreme ce poslovno napredovati i to ce biti ocigledno. Videcete da mnogi zele u vezu sa njim, ili bar da se upoznaju. Iskoristite svoju prednost i necete zazaliti. Ovaj period ce biti zanimljiv.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2