Ovi znaci ce dobiti sve sto zele ako budu hrabri i ako se budu borili!

Ovi znaci ce dobiti sve sto zele ako budu hrabri i ako se budu borili!

2024-02-23 0 By Admin

Hrabri samo uvek pobedjuju, pa ce i sada! Znaci koji pokazu da su hrabri i ako se budu borili za cilj, svakako ce dobiti sve sto zele!

OVAN

Hrabri uvek pobedjuju u svemu, a vi nemate tu hrabrost. Umesto da se borite za cilj, vi se stalno povlacite nazad i sklanjate se u kraj. Umesto da kao lav grizete za svoju srecu, vi pustate da vase poene prisvajaju drugi. Tek cete shvatiti da su to vasi prijatelji, sada lazni.

 

BIK

Kao da zivite u tudjoj kozi, vase srce  nikako da nadje neku konkretnu zelju. Osecate se kao da ste van ovog sveta i zivota, i zivite kao stranac u sopstvenoj kozi. Odmah to prekinite, i pocnite se ponasati drugacije. Zrelo a ne razmazeno, i bahato i odgovorno a ne bezbrizno! Okrenite se zivotu!

 

BLIZANCI

Mada su vam potcenjivali, konacno cete se izboriti za cilj. Za vas je  bolje da se  okrenete osobi od poverenja i da joj budete  sve. Stojicki ste podneli svaku buru u svom zivotu, i sad je red za srecu.Samo hrabri se izbore za cilj, a vi ste se izborili.

 

RAK

Ne znate sta vas jos ceka, ali ste veliki borac. Na vasem mestu mnogi ne bi izdrzali pritisak okoline i zivotna nedaca. Vi jeste jer ste bili hrabri i sada je red da dobijete sve sto ste i zeleli. Bice to ljubav jednog blizanca koji vas voli daleko pre, nego ste i pomislili da cete ikad biti zajedno.

 

LAV

Imali ste, niste znali sta ste imali! Sad se gorko kajete sto niste dali sve od sebe i sto niste ucinili nista! Kajanje vas ubija  i pokazite da ste krivi sto niste zgazili svoj ponos u ime ljubavi.  Tako biste uspeli da dobijete ono sto ste zeleli.

 

 

DEVICA

Srce vas opominje  da se okrenete   novim koracima. Vreme je da budete zadovoljni  onim sto vam se pruza i da iskoristite svoje sanse.Uskoro ce vam se ukazati, a vi pokazite  hrabrost da ne prokockate pruzene sanse, vec da ih iskoristite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2