Ljubav u narednim danima:Jedan znak ocekuje previse,i silno ce se razocarati!

Ljubav u narednim danima:Jedan znak ocekuje previse,i silno ce se razocarati!

2024-02-25 0 By Admin

Naredni dani ne obecavaju kule i gradove na ljubavnom polju svima, a jednom sledi sreca…

OVAN

Kule i gradove mozete samo da sanjate i da se  vodite mastom da cete ih imati.Bice to samo deo vase maste, i vreme je da se odlucite da stvari gledate  drugacije. Hteli biste da se i vama desi ljubav iz romana, ali nikako nista  slicno ni na pomolu.

 

BIK

Niste neki posebni zaljubljenik, jer ste vise materijalista. Dok se vasi prijatelji zaljubljuju, vi samo mislite o svojim novcima i zaradi istih. Vase kule i gradove stvorene od vasih novaca deluju prazno bez bica sa kojim biste delili svu tu lepotu.

 

BLIZANCI

Cak ako i imate nesto sto bi vam dalo snagu za dalje, vi to ne vidite. Kao da ste slepi kod ociju, pa ne vidite da  vam je jedna osoba odavno vetar u ledja. Bilo bi lepo da u narednim danima sagledate sta se zbiva, i da  je primite u svoju blizinu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Kule koje ste gradili sa nekim vec su pale kao od karata da su.  Ipak i dalje gajite nadu u novi pokusaj. Sve sto ste cinili, bilo je premalo ili cak beznacajno, u odnosu na ono sto ste zeleli. Volite nekog, ali vam jednostavno nije sudjeno skupa.

 

LAV

Bas kao da citate skrivene misli svoga srca, tako se i ponasate. Samo u sebi krijete i sta biste i koga volite, dok ta osoba pati. Sta vam se desilo pa ste na prvom vecem problemu stali i izgubili ste hrabrost. Morate pokazati da ste veci borac za ljubav i onu sa kojom biste gradili kule i gradove.

 

DEVICA

Imate osecaj da biste mogli da menjate svet i to vas vodi napred. Verujte da to govori vasa zaljubljenost u jednu osobu.Naednih dana cete vodjeni njome ici i visoko i daleko. Zaljubljeni ludo i zaneti u momentu, necete moci da sagledate ni njene mane, ni prepreke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2