Devica tuzna ali ponosna,Ribe se bore za neciju ljubav, Lava stize kajanje…

Devica tuzna ali ponosna,Ribe se bore za neciju ljubav, Lava stize kajanje…

2024-03-05 0 By Admin

Lica nekih zodijaka ce biti tuzna i ponosna, i dok se neko bori za neciju ljubav, nekog drugog stize kajanje…

OVAN

Vreme je da budete jasni i konkretni u onome sto hocete. Vi ste od onih koji se bore. Pokazite kako mozete da ostvarite svoj cilj i bez tudje pomoci. Vec su vam prigovarali neki da ste uspesni samo zahvaljujuci njima. A ne znaju da ste uspesni zahvaljujuci sebi i svome radu.

 

BIK

Osecate da vam je tesko, ali se branite nekim drugim izgovorima. Ne vredi vam se zaliti, no se morate pokrenuti. Ucinite da vam bude mnogo lakse, jer moze. Ne otezavajte sebi licno, no se licno zalozite za sve  sto hocete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Budite spremni da podrzite svoje zelje, ma kakve da su. Velike ili male, moguce ostvarljive ili nemoguce.  Sta se koga tice sta vi zelite i kako se borite. Budite istrajni i hrabri u svojim namerama. Blizanci se oduvek bore, neka sada bude tako.

RAK

Tuzni ste ovih dana i nikako da se pomirite sa nekim cinjenicama. Vase srce vas vodi ka onoj koja vas ne voli dovoljno. Vi osecate da ste  spremni da se okrenete nekim  novim istinama. Glavu gore, ne smete se predati.

 

LAV

Stize vas kajanje zbog svega sto je bilo. Nesto vas je jako razocaralo i zabolelo, ali niste nista ucinili. Niste rekli da ste povredjeni i u tome ste pogresili. Da ste izneli zamerke, mozda bi sada bilo bolje. Manje bi bolelo, i ne biste se kajali.

 

DEVICA

Osecate se da ste tuzni, ali cete biti ponosni. Necete dati da bilo ko primeti, nego cete kriti svoje suze.  Neko vas je rastuzio, ali cete ici dalje i nosicete u sebi. Idite za svojim novim ciljevima. Neke device se bore vise nego ikada.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2