Bice kako zvezde kazu:Dok ce neki znaci i dalje ostati posvadjani, jedan horoskopski par ce se pomiriti!

Bice kako zvezde kazu:Dok ce neki znaci i dalje ostati posvadjani, jedan horoskopski par ce se pomiriti!

2024-03-15 0 By Admin

Bice kako zvezde budu rekle uprkos svemu, pa zato samo mozete ocekivati sta ce da odluce o vasoj sudbini…

OVAN

Bice bas onako kako niste ni zamislili da moze. Neke stvari ce se znatno promeniti i vreme je da budete svesni promena. Zato cete morati da budete licni kovac svoje srece i da grabite svaku sansu da  svoj zivot poboljsate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ako ste do sada bili ravnodusni prema svemu, vise ne smete biti. Vise ne smete dozvoliti sebi tolike propuste i da bude kako bude! Nadate se boljoj sudbini, pa ucinite nesto da ona i bude bolja, cak daleko bolja.Sve je do vas i vaseg delovanja.

 

BLIZANCI

Posvadjani sa jednim bikom ostajete i dalje. I vi ste tvrdoglavi jer niste ucinili bas nista da  padne pomirenje. Zato cete i dalje da ostanete posvadjani jer  nema truda ni sa jedne strane.Zvezde vas  savetuju da dalje ne cinite pogresne stvari.

 

RAK

Od vas se ceka da prihvatite da cete se morati i dalje da borite sami.Usamljeni i bez icije zastite, cesto gubite osecaj zelje da morate ziveti. Izdaje vas snaga i volja, ali  kako zvezde kazu, uskoro ce se menjati stvari. Pred vama su bolji dani.

 

LAV

Mnogo  volite jednog bika i tek sada to zelite priznati.Ne samo drugima, zelite to priznati i svojoj okolini, i sebi samome. Ako ste do sada lagali sebe, sada je red da sve bude drugacije. Bice kako je odluceno, i onako kako mora. Uglavnom bez  protivljenja.

 

DEVICA

Bice onako kako vam se naredi  i to ce  biti isto kao da  u vase ime odlucuju drugi.Zato vi ucinite presedan  i nemojte da slusate nikoga.Slusajte samo svoje srce i ono ce vam reci sta trebate da ucinite.Sto pre, tim bolje za vas. Sledi pomirenje na vasu inicijativu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2