Horoskop do kraja sedmice:Mnogi ce se zaljubiti, a jednom pocinje prolece iz snova!

Horoskop do kraja sedmice:Mnogi ce se zaljubiti, a jednom pocinje prolece iz snova!

2024-03-21 0 By Admin

Mnogi znaci ce se zaljubiti jer ovo vreme  im to obecava, a jednom znaku zodijaka pocetak nove veze…

OVAN

Mnogi ce se zaljubiti ovih dana, jer su dani prelepi.Vi niste medju njima i niste od onih koji po svaku cenu traze partnera.Ostavite  sve  ovih dana i vodite se novim desavanjima.Okrenite se svojim obavezama, a dalje sta bude.

 

BIK

Niste voljni da ovih dana pokazete malo vise volje. Vi ste se suvise okrenuli  samovanju i vreme je da budete mnogo odgovorniji. Verujte da lose cinite ali se morate okrenuti i veri i volji.Ovih dana ucinite nesto za svoju dusu, necete zazaliti.

 

BLIZANCI

Mnogi ce vas zapostavljati ovih dana, ali cete se truditi. Nikome necete dozvoliti da se ovih dana okrene protiv vas. Vasi prijatelji vas potcenjuju, a tek ce vam uskoro da zavide.Vreme je da se pokazete i dokazete.Kad pocnete redjati uspehe, tek cete videti ko vam je  pravi prijatelj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vreme pred vama ce da donese nova desavanja.Mozda vam bas sva nece biti po volji, ali cete ih nekako podneti.Neka ce cak biti i neprijatna, ali se potrudite da otklonite sve sto mozete.Vreme je da se trudite da upravljate situacijom.

 

LAV

Da ste malo drugaciji, sve bi bilo drugacije u vasem zivotu. Do kraja sedmice vas cekaju vrtoglavi obrti stvari. Vreme je da budete mnogo odlucniji  i da pokazete da vam je stalo do nekih odredjenih stvari. Zato cete se morati menjati.

 

DEVICA

Nadjite cilj koji ce vam prvo i poslednje za cime cete ici.Od vas se ceka da budete odlucni i  da sledite ono sto vas ceka.Pokazite vise strpljenja svemu, i manje nervoze ako ne bude sve kako zelite.Bice bolje ako budete uporni.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2