Ovan i Skorpija:Oni znaju da su najbolji-ne morate im to govoriti!

Ovan i Skorpija:Oni znaju da su najbolji-ne morate im to govoriti!

2024-04-04 Off By Admin

 Skorpija i Ovan.Dva znaka o kojima se mnogo prica. Dva znaka koja su posebna i svesna su toga.

 

OVAN

Vi znate koliko vredite. Mozda niste najbolji znak na svetu ali jeste osoba koja ume i zna da se izbori za ono do cega vam je stalo. Morate imati na umu da ste osoba koja uvek i u svakom slucaju ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo.

Vama je sreca nesto za sta se borite, ne ono za sta molite. To je ono sto je najveca istina. Pravi su srecnici oni koji vas imaju u svom zivotu, kao prijatelja, kao partnera, prosto kao zivotni oslonac. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo.

Moramo da kazemo da ste osoba koja zna sta hoce ali ste neko ko ne gradi bas nikada svoju srecu na tudjim suzama. Vi ste posteni, iskreni, otvoreni. Vi ste ona osoba koja je uvek tu za one koje voli cak i kada se cini da vama svi na svetu okrecu ledja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Vasa dusa je neverovatna, bas kao i vasa silna dobrota. Dobar ste covek, osoba koja ume i zna da se ponasa uvek onako kako treba. Najbolji ste u ljubavi, zato sto je vasa ljubav ono sto se moze pozeleti. Kada volite, volite do kraja, bez granice,ali isto tako..

Kada odlucite da odete, otisli ste jednom za sva vremena i to je najveca moguca istina. Jako je vazno da kazemo da ste osoba koja se ponasa prema ljudima onako kako bi ste voleli da se drugi ponasaju prema njoj. Najbolji ste u mnogo cemu ali je ljubav ono sto vas vodi, ono sto vam daje snagu i to je istina veca od svih. Vama je jako vazno da imate kraj sebe prave ljude, ali isto tako… Radije birate svoju samocu nego da ostanete kraj osoba koje volite, ako vam je vec jasno da one ne znaju da vas cene i da vas postuju.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imajte to na umu. Takvi kakvi ste, vi ste savrseni na neki svoj, neobican nacin. I to je jako vazno da pomenemo.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2