Raspolozenja ovih dana: Ovan ce biti zbunjen, Bik nesrecan, Blizanci na svoju ruku! Hoce li neko biti zaprosen?

Raspolozenja ovih dana: Ovan ce biti zbunjen, Bik nesrecan, Blizanci na svoju ruku! Hoce li neko biti zaprosen?

2024-04-06 Off By Admin

Neko zbunjen, neko nesrecan, a da li ce ko biti zaporosen u naredna 72 sata, tek cete otkriti…

OVAN

Nesto se zbiva u vasem srcu ovih dana i vi ste zbunjen lik. Nikako da shvatite sta vas je snaslo, a jeste nesto lepo. Svakako da je to novo osecanje tajne ljubavi sto se usunjala u vase srce.

 

BIK

Osecate se lose, a ponasate se kao nesrecan covek. Vreme je da se zapitate zasto je tako i sta vas toliko muci.Konacno morate ad razlucite sta cete dalje jer ovako vise nece moci. Pokazite da ste jaki.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Osecate se nekako pogubljeno, a rado biste da imate plan. Bas kao da znate da bi taj vas plan mogao da uspe lako i da se vrlo brzo realizuje. Ako je tako, pokrenite se, jer sve je bolje nego stajati u mestu.

 

RAK

Osecate se izgubljeno u prostoru i vremenu. Kao da zivite od proslosti i ne znate drugacije, pa ste van ovog vremena. Vasa ljubav je tako lepa u mislima. Ucinite nesto da se pokrenete i svoje snove ostvarite sa jednom osobom. Ovih dana slede promene.

 

LAV

Niko vas ne moze naterati da se osecate bolje, ako vam nije dobro. Vase srce zna koja je vasa boljka, a svakako da je to jedan zenski lik. Mozda je pravo vreme da budete snazniji i toj osobi izneneste da ste zaljubljeni.

 

DEVICA

Znajte da vas nesto vodi napred i budite uvereni da ce to biti nesto lepo. Mozda vase srce kuca u zaru osecanja koja se bude. Slede sati da sretnete onu koja je ocarala vase srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2