Naredna 72.sata:Ovim znacima utorak,sreda i cetvrtak donose promene!

Naredna 72.sata:Ovim znacima utorak,sreda i cetvrtak donose promene!

2024-04-08 Off By Admin

Sledi sansa za idealan start radno i emotivno, ali samo ovim znacima!

OVAN

Naredna 72.sata donose promene. Pred vama je nova sansa, bas kao i sto su novi dani.Nadjite svoje prioritete i idite za njima. Vase srce je puno radnoga elana jer vam je saradnik neko prelep. Bice to vasa sansa za idealan start emotivno.

 

BIK

Ljubav koja vas vodi nikako da vas povede pravo. Uvek bauljate slepim ulicama, umesto da znate sta hocete. Pokazite da cete se radovati i jasno znati sta vam je ciniti dalje. Budite konkretni. Naredna 72.sata mogu doneti iznenadjenja.

 

BLIZANCI

Nikako da vam se ukaze sansa za idealan start na polju emocija. Srce vas vuce ka jednoj osobi, a znate da je to pogresno. Vasa emocija zivi i gledajte da je ispoljite. Tek cete tada znati da li gresite ili ne.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Mozda nemate osecanja koja biste mogli da prenesete drugoj osobi.  Verovatno se radi samo o simpatiji i vreme je da se okrenete na bolje. Vreme je da prvo utvrdite sta zelite i sta zapravo osecate. Naredna 72.sata ce biti prilika da donesete neke odluke.

 

LAV

Bili ste dugo odvojeni od jedne osobe, ali bliski srcem. I sada je isto, pa gledajte da to menjate. Ovi su dani sansa za idealan start na  svim poljima. Vi nastojte da startujete emotivno.

 

DEVICA

Niste u prilici da mozete da mozete da birate, ali  pazite. Svakako da morate paziti sta cinite, kako ne biste upali u jos veci problem. Vase sanse nisu neke, ali biste mogli da nadjete put da sami stvorite sansu za bolje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2