Vladavina Bika pocinje 19.aprila:Evo sta donosi svakom znaku zodijaka!

Vladavina Bika pocinje 19.aprila:Evo sta donosi svakom znaku zodijaka!

2024-04-14 Off By Admin

Dragi nasi, za samo par dana pocinje vladavina znaka za kojeg svi kazu da je najuporniji. Jer, bik to jeste!

 

OVAN

Vladavina bika donosi promene. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Neko ko vec dugo vreme krije svoje emcoije prema vama, a iskreno mu je stalo. Saznacete o kome je rec, a da li ce biti nesto vise, to je do vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Pocinje period vasih rodjendana. Moramo da kazemo da nema nimalo  sumnje da cete moci da kazete da je sve doslo na svoje. Jasno je da ce neke vase zelje konacno da se ostvare i da uzivate u danima pred nama. Bitno je da znate da je ovo vas srecan period i da ga iskoristite.

 

BLIZANCI

Nemojte ocekivati mnogo. Znajte da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo ali je vazno da znate da vas neko voli. Iskreno cete biti srecni u danima pred nama.

 

RAK

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da ce neko moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Vladavina bika ce doneti promene. Sve ostalo je do vas ali je jasno da sada mozete da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Moguce je da niste ni svesni toga koliko ste zapravo sada voljeni.

 

LAV

Nemojte ocekivati mnogo. Ovo je vas srecan period. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama, znajte da je doslo vreme da vam krene na bolje. Razmislite o tome sta zelite i imajte na umu da je krajnje vreme da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Sreca je tu.

 

DEVICA

Vladavina bika donosi promene. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Postoji neko ko vas iskreno voli, i neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Razmislite o tome, i shvaticete da toj osobi treba da date priliku. Ako ste sami, vreme je da se to promeni.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2