Ovi zodijaci su davali druge sanse bivsoj ljubavi,ali sada je zauvek kraj! Nema vise prastanja!

Ovi zodijaci su davali druge sanse bivsoj ljubavi,ali sada je zauvek kraj! Nema vise prastanja!

2024-04-16 0 By Admin

 Bitno je da se neke  veze zavrse i da neko krene dalje. Da ono sto je proslo, zauvek i ostane samo deo proslosti.

 

SKORPIJA

Nema vise prastanja, nema novih sansi ni novih pokusaja.

Ako je neko prastao,ako je neko tolerisao onda ste to bili vi. Ali, sada su dosli dani tokom kojih cete moci da kazete da ste sebe  stavili na prvo mesto. Da ste konacno, po prvi put  u zivotu, sami sebe stavili na prvo mesto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste se dugo nadali,  vi ste dugo cekali  na neciju promenu, ali ona se nikada nije desila, niti ce. Konacno,dolaze dani kada cete odluciti da slusate svoj razum, a ne svoje srce, i to je najbolje sto u ovom slucaju moci da uradite. Vrlo je moguce da ce ta osoba  ponovo pokusati da vam se priblizi, da ce pricati bajke,  odnosno, sve ono o cemu mastate i ono sto vi zelite da cujete.  No,krajnje je vreme da pogledate istinu u oci.  Da shvatite da se ta osoba nije promenila,  da nikada i nece. Da je ona samo neko  ko prica  ono sto zelite da cujete,  ali ne i neko ko je spreman i sposoban da stane uz svoje reci. Mislite o tome.

Da, bice vam potrebno vremena da krenete dalje. Bice vam potrebno vremena da se pomirite sa tim da ste se uzalud nadali, da ste uzalud voleli, davali sve od sebe, trudili se oko nekoga ko nije vredan bas nicega.  Ono sto je vrlo vazno da dodamo jeste da je ovo pravo vreme da se fokusirate na ono sto treba licno vama, a ne drugima. Razmislite o tome i bie vam jasno da je ovo period kada prosto morate da zaboravite na svoje licne zelje i da prestanete da se nadate cudu. Tek onda kada krenete dalje,  tek onda cete moci da kazete da ste dobili  novu sansu za srecu!  Kad odu pogresni ljudi,  tek onda mogu da dodju oni koji su pravi.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2