Jarcu,Ribi i Ovnu luda sreca u najavi,Devici i Vagi razocarenje u blisku osobu…

Jarcu,Ribi i Ovnu luda sreca u najavi,Devici i Vagi razocarenje u blisku osobu…

2024-04-17 Off By Admin

Uskoro luda sreca u najavi nekima, ali nekima i razocarenje samo sto nije usledilo…

OVAN

Dragi Ovnovi sreca vas ceka  i to je ono na sta vi svakako ne racunate. Naravno da se sreci nada svaki covek, pa i vi. Ipak kod vas sve ostaje samo na nadi da ce da bude bolje sutra.

Do sada ste vise puta i ziveli sa laznom nadom, ali vise ne! I sve sto se manje nadate sreci, to  vam je teze kada vas zadesi tuga. Zato ste prestali sa laznim nadama i jasno vam je sta je moguce, a sta nije.

Radujte se jer vam je luda sreca u najavi!  Srescete nekoga ko ce vas zivot obojiti veselim bojama. Bice to ljubav na prvi pogled, ali vrlo brzo ce prerasti u nesto trajnije i lepse.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Bili ste vise puta povedjeni i vise puta izigrani. I to nije bilo od vasih prijatelja, kolega i poznanika. Na zalost, vise puta ste povredjivani od onih koje ste voleli.

Javno ili tajno, u vezi ili van nje, ali ste patili zbog neostvarene ljubavi. Uskoro ce za vas da se desi ostvarenje nemoguce ljubavi. I nemoguce ce postati moguce. Ona koja vas je ignorisala shvatice da biste je bas vi ucinili srecnom.

Tako ce vas konacno pustiti u svoju blizinu i dace vam srce na dlanu.

RIBA

Srecom, i za vas je sreca u najavi, i to luda i neocekivana sreca. Do sada ste isli samo u pravcu svojih obaveza i trudili se da vas prati poslovni uspeh. Vasa licna sreca je uvek ostajala u drugom planu.

Sada je pravo vreme da se osecate  bolje i da konacno pocnete da gradite i svoje emotivno polje. Dok se vas poslovni svet razvija, vase emotivno polje je i opustoseno i prazno.I imate sanse da u narednom periodu sve bude drugacije.

Jedan fatalan susret menja sve na bolje. Sreca u najavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2