Subota,nedelja i ponedeljak:Jedan zodijak ce biti srecniji nego ikada!

Subota,nedelja i ponedeljak:Jedan zodijak ce biti srecniji nego ikada!

2024-04-19 Off By Admin

Dragi nasi,pred vama je horoskop za dane vikenda ali i prvi radni dan sledece sedmice.

 

OVAN

Subota, nedelja i ponedeljak vama mogu da donesu iznenadjenja. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Doslo je vreme da se posvetite sebi i da uzivate u svemu sto sledi. Moramo da kazemo da je jasno da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav na delu dokaze.

 

BIK

Ono sto je vazno da znate jeste da ce subota biti dan kada cete shvatiti sve. Doci ce do jedne velike promene u vasem zivotu. Moramo da kazemo da je doslo vreme da vam bude bolje i da uzivate u svemu sto sledi. Sreca je konacno tu, a vi srecniji nego ikada.

 

BLIZANCI

Ljubav ce vas iznenaditi kada su naredna tri dana u pitanju.Ovo se pre svega odnosi na karijeru. Upoznacete nekoga ko ce vas voleti iskreno i biti spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Subota, nedelja i ponedeljak donose iznenadjenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ono sto treba da znate jeste da ce naredna tri dana doneti ljubav. Da cete vi biti znak koji ce dobiti dokaz necije ljubavi. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo dani tokom kojih cete doziveti veliko iznenadjenje.

 

LAV

Postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Vazno je da kazemo da ce sve biti moguce u danima pred nama. Postoji neko ko je iskren i ko zeli sa vama mnogo vise od onoga sto ima. Subota bi mogao da bude dan kada sledi neki novi pocetak.

 

DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za srecu. Vi ste znak kojem ce neko dokazati i pokazati svoju ljubav i vazno je da toj osobi ne dajete laznu nadu. U redu je ako sa njom ne zelite nista, samo nemojte da joj obecavate ono sto ne mozete da ispunite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2