Ovaj zodijak ce od danas,poput kralja,da slavi nesto lepo!

Ovaj zodijak ce od danas,poput kralja,da slavi nesto lepo!

2024-04-22 Off By Admin

Ovaj zodijak ce od danas, poput kralja, da slavi nesto lepo!

OVAN

Vec vam je bilo dosta lepo i iza vas je lep period. Mozda je red da se kolo okrene i da se malo primirite. Dok sabirate sve utiske desavanja iza sebe, red je na druge. Neka  i drugi uzivaju kao sto ste vi.

 

BIK

Vec cete od danas da slavite nesto jako lepo. Vi cete se i sami iznenaditi i to ce biti nesto prelepo. Jedna vrlo bliska osoba ce vas iznenaditi i to ce vam dati krila. Vreme je da pocnete da uzivate u zivotu.

 

BLIZANCI

Okrenite se boljim koracima koji vas napred vuku i vode. Nemojte da se dvoumite i slusate sta drugi misle. Jedna vas osoba zeli pokolebati u vasim namerama da sve isterate na cistinu. Budite poput kralja!

 

RAK

Vi ste neko vredan i uporan i vreme je da se to i oceni. Niti se hvalite sobom, niti ste neko ko zeli da dominira, a poput kralja ste! Mozda je vreme da se okrenete boljem i da pokazete ko ste, i koliko vredite. Predugo ste u senci.

 

LAV

Zasto se pravite da ste hladni i da niste zaljubljeni? Samo se badava pretvarate, a srce vam je puno osecanja za jednu osobu. Vec dugo vremena krijete svoja osecanja i ljubav. Vreme je da ih poklonite odredjenoj osobi.

 

DEVICA

Tesko vam je jer ste u teskim zivotnim momentima. Ako ikada, sada vam treba podrska bliskih osoba. Vase srce kuca u ritmu odredjenih osecanja. Ne dajte da vas situacija ucini slabim, vec pokazite da ste jaki, poput kralja!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2