24.04.2024: Tri cetvorke sa malim zakasnjenjem, nose tajnu poruku ovom znaku!

24.04.2024: Tri cetvorke sa malim zakasnjenjem, nose tajnu poruku ovom znaku!

2024-04-24 Off By Admin

VAGA

Nekoga zelite da vidite sto pre i da docekate tajnu poruku. Iskreno zelite da sadrzi reci ljubavi, jer bi vam samo takva ulila hrabrost. Vreme je da konacno osecate da ste voljeni i to bas od one koju volite.

 

SKORPIJA

Niste osoba kojoj se moze naredjivati i cinite sve po svome. Ipak niste za vece promene, a bas to cete morati da cinite. Vreme je da odredite ciljeve i da krenete za proritetima. Neke odluke morate donositi bas sada i sami!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Raduje vam se jedan jarac, ali krijete osecanja. Od njega strogo cuvate tajnu poruku da ga volite. Zelite da se uverite da je slepo zaljubljen u vas  i da ce bez pogovora  da vas sledi u svemu. Ucinite  sve da vam se uzvrati istom merom.

 

JARAC

Slepo zaljubljeni u jednog strelca, morate da sledite put svoga srca. Volite ga, ali i vi cutite. Krijete osecanja koja su vas obuzela i koja cete konacno da otkrijete pred svima. Konacno vam zvezde pokazuju put i dace vam hrabrost.

 

VODOLIJA

Zivite da se uverite u osecanja jedne ribe. Ipak vas nece sreca kojoj se nadate. Suvise je ponosna da vam sama izjavi ljubav, a ni vi necete da ucinite prvi korak. Mozda vam treba daleko vise snage nego sto mislite da je imate. Preponosni ste da cinite prvi korak.

 

RIBE

Samo cete se prepustiti talasu da vas nosi dalje, ma gde vas odneo. Zaljubljeni jeste u nekoga, ali necete da molite za ljubav. Mozda ste oboje toliko tvrdoglavi da cete ugusiti ljubav samo zbog ponosa. I umesto da iznesete tajnu osecanja, vi stavljate ponos ispred ljubavi. Cekate i dalje jednu poruku.

Stranice: 1 2