Cetvrtak,petak i subota:Dani mudrih odluka i drasticnih promena!

Cetvrtak,petak i subota:Dani mudrih odluka i drasticnih promena!

2024-04-24 Off By Admin

 VAGA

Stavljeni ste pred svrsen cin i zato i vi morate da se pokrenete. Ovo su dani mudrih poteza i drasticnih odluka. Zato se morate voditi mudroscu i dalje.Okrenite se brzim i mudrim odlukama. Cetvrtak moze da donese mnogo toga.

 

SKORPIJA

Pokazite da cete se radovati i da zelite da ucinite nesto najbolje za sebe.  Vasa sreca je da  ste se konacno odlucili na neke ozbiljne korake. Morate se usmeriti napred i tacno znati sta vamje ciniti da bi rezultati bili dobri.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Od vas se ceka da budete spremni da se okrenete jednom jarcu. Voli vas i vreme je da budete spremni da se izjasnite za dalje. Ako ste za vezu, recite mu, ako niste, isto mu recite. Najvaznije je da se izjasnite.

 

JARAC

Ocekujete da se jedan strelac izjasni i da i vi kazete sta vas zanima. Ako je medju vama moguca emotivna veza, nemojte da duljite. Pokazite da ste spremni da se okrenete ili jedno drugome, ili jedno od drugog.

 

VODOLIJA

Morate znati da se drzite mudrih poteza i da vasa odluka bude takva. Ipak nemojte da se tvrdoglavite. Naci cete se u poziciji da budete odlucni u jednom momentu. Zato samo budite spremni da se vodite razumom. Ovo su dani drasticnih promena i cinite sve da vam bude bolje.

 

RIBE

Okrenite se novim koracima i pokazite da ste spremni da idete napred. Od vas se ceka da pridjete jednoj osobi. Vasa je sreca da budete neko ko oseca ljubav i ko ce tu ljubav da pokaze. Vama se smesi nova ljubav koja je na pomolu. Radujte se.

Stranice: 1 2