Prva tri dana u novom mesecu donose iznenadjenja na ljubavnom planu!

Prva tri dana u novom mesecu donose iznenadjenja na ljubavnom planu!

2024-04-30 Off By Admin

Prva tri dana u novom mesecu donose iznenadjenja na ljubavnom planu!

OVAN

Budite bez brige sta ce se desavati. Nece vam se nista lose zbivati i vreme je da planirate. Zato sebi postavite prioritete i idite za njima. Mogli biste malo poraditi na ljubavnom planu.

 

BIK

Slicne prilike ste imali i u skorije vreme, pa vam nista nece smetati. Vasa osecanja su takva da ne brinete, ali se nadate mnogo. E sada, da li ce vase nade biti ostvarene, tek cete videti ovih dana.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vreme je da nesto ucinite za sebe, a najpre, smanjite  nervozu. Mada u zadnje vreme radite manje, opet ste nervozni. Pocnite da mislite da tomnogo smeta vasem partneru i da ga tako terate od sebe.

 

RAK

Sledi iznenadjenje na ljubavnom planu. Jedan ce vas lav jako obradovati  svojim ljubavnim izjavama. Zaljubicete se cim cujete sta vam ima za reci i pokazite sta zelite. Mozda je ovo vasa srodna dusa i sansa  da na ljubavnom planu budete srecni.

 

LAV

Volite vi jednu osobu i vreme je da joj to i priznate. Mada je vasa ljubav tajna, uskoro nece vise biti. Samo za par dana srce ce vam prepoznati da je u pravu. I da voli bas onu pravu osobu, jer u njoj vidi srodnu dusu.

 

DEVICA

Kod vas je samo rad i red i tako vodjeni zivite iz dana u dan. Mozda ce vam bas ovi dani biti dani za promene. Cak i da ih ne prepoznate odmah, verujte da ce biti uzrok daljih desavanja.Vreme je da budete srecni na ljubavnom planu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2