Jednom znaku sledi kajanje,Skorpija dobija pare,Raku pocinje vreme srece…

Jednom znaku sledi kajanje,Skorpija dobija pare,Raku pocinje vreme srece…

2024-05-03 Off By Admin

 Nekim znacima sledi niz promena, a jasno je da neke od njih bas i nece biti prijatne i lepe…

 

 LAV

Sledi vam kajanje. Znak ste koji je kasno shvatio neke stvari. Bili ste voljeni, imali ste nekoga ko je bio spreman da se bori za vas, nekoga kome ste bili na prvom mestu.

Ali, vama je sve to bilo malo. Sada vam sledi saznanje da je ta osoba krenula dalje, a vi necete znati sta da radite, jer ce to za vas biti znak velikog razocarenja. Jasno je da cete patiti, ali prosto, ne mozete da uradite bas nista kako bi ste to promenili, i to je ono sto moramo da naglasimo.

Ovo je prosto period kada morate da prihvatite svoje pogresne odluke i da se suocite sa posledicama istih, ma koliko da vama to tesko padalo. Mogli ste da imate sve, ali prosto, u tim trenucima ste zahtevali jos i jos, i onda je usledio period vaseg kajanja i razocarenja. I sada, ne mozete da uradite bas nista osim da se pomirite sa tim da vam prosto nije uspelo. Razmislite o tome, ovo ce biti dani tokom kojih cete nauciti jednu vaznu lekciju. Da treba da cuvate ono sto imate, jer vi to niste umeli…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  RAK

Vazno je da kazemo da vam sledi jedan divan period. Dugo ste cekali na to. Dugo ste zapravo na prvo mesto stavljali druge, ali sada je doslo vreme da mislite na sebe. Da se posvetite sebi, onome sto zelite, onome do cega vam je zapravo stalo.

Velike su sanse da ce naredni period doneti  ostvarenje jedne vase velike zelje. Da ce, zapravo, u vas zivot da se vrati osoba iz proslosti. Ona osoba koju nikada niste prestali da volite, i koja vam je i dalje, iako vi to odbijate da priznate u mislima.

Sudbina moze da vam da jos jednu sansu ali nema nimalo sumnje da je mnogo toga upravo na vama. Da je vazno da prestanete ocekivati mnogo, ali i da naucite na nekim svojim greskama.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2