Naredna sedmica donosi upozorenja na moguca razocarenja ovim znacima!

Naredna sedmica donosi upozorenja na moguca razocarenja ovim znacima!

2024-05-03 Off By Admin

Nova sedmica donosi upozorenja na moguce razocarenje ovim znacima!

OVAN

Vasa je sreca da cete moci poci za svojim srcem. Idete napred i nosite ljubav svoga srca u smeru jedne osobe. Ne mora vam niko reci da je za vas prava ili da nije. Vase srce oseca da je prava i uvereni ste da vas ceka sreca a ne razocarenje.

 

BIK

Budite spremni u onome sta vas ceka i pokazite sta je ono sto zelite. Dugo ste zbunjeni i ponasate se nejasno i nezainteresovano. U ovim danima se opredelite sta vam je cilj i koji su vasi prioriteti za dalje.

 

BLIZANCI

Hocete da se uverite da ste na pravom putu, mada ste u dilemi. Nesto sto radite, dovedeno je u pitanje i zelite opravdati sebe. Radite vredno i posteno i savest vam je cista. Ceka vas razocarenja od strane jednog prijatelja.

 

RAK

Srce vas  vodi napred i ubedjeni ste ad vas ceka sreca a ne razocarenje.  Neki ce vas blizi prijatelji upozoravati na moguce razocarenje. Nemojte se ljutiti na njih, samo vas vole i zele vam dobro.

 

LAV

Vasa osecanja i dalje zive za jednu osobu, a ona vam ne veruje. Srce vas vuce ka njoj, a ona ide sve dalje i dalje od vas. Makar vas bolelo razocarenje, okrenite se dalje i okrenite novi list. Sacuvajte svoje dostojanstvo.

 

DEVICA

Imate mnogo obaveza ali cete sve da stignete. Vredni i savesni, postacete deo svoga tima koji je prezaposlen. Vas trud ce se isplatiti i sve ce vam biti jasno kada primite svoju zaradu.Mozda ce biti red i za mali predah i drustvo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2