Susret sa bliskom sudbinom imace ovi znaci tokom naredna tri dana!

Susret sa bliskom sudbinom imace ovi znaci tokom naredna tri dana!

2024-05-07 Off By Admin

Susret sa svojom sudbinom ce imati ovi znaci tokom naredna tri dana!

 

OVAN

Vasa je sreca da nmozete ici pravo bez ustezanja. Okrenuti ste svome poslu, ali se ne libite nikakvih obaveza. Odgovorni i savesni u svemu, bicete neko koga ce svi postovati ovih dana. Pohvale tek slede, a posebno cete obeleziti jedan susret.

 

BIK

Budite se nervozni i rastrojeni i kako vam se cini umorni. Cak umorniji nego kada lezete. Verujte da se morate menjati i da morate da uticete sami na sebe. Na vas utice negativna energija i to je ono sto vas remeti. Morate se oraspoloziti i misliti pozitivno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Budite spremni da polozite neki novac, jer jedna osoba to ocekuje. U zadnje vreme vas prati novcana sreca i morate joj biti novcana podrska. Ovi dani su za nju jako teski, pa pokazite joj sada i ko ste joj, i koliko vam je stalo do nje.

 

RAK

Budite spremni da  osmotrite svoje prilike i dobro razmislite o njima. Da li vam ih je zivot namestio tako, ili ste to licno dozvolili. Vasa dobrota vas i izdize iznad svih, ali vas i ubija! Vreme je da okrenete list jer sledi susret sa sudbinom.

 

LAV

Nevoljni ste i nekako ravnodusni na sve oko sebe.  Kada ste sa nekim  ne pokazujete da vam je imalo stalo do nje. Tek iza njenih ledja proklinjete sudbinu sto vas ne spoji. Odlucite se sta hocete i budite otvoreni kao pravi lav!

 

DEVICA

Morate biti veseliji jer ce ovo biti dani za veselje. Sledi  vam susret sa vasom bliskom sudbinom. Jedan fatalan susret samo sto se nije desio i to ce biti vasa ljubav i vasa buduca sreca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2