Sreda,cetvrtak,petak:Rak zeli mirnu luku,Device se bore sa bolom,Vagama kasno za kajanje…

Sreda,cetvrtak,petak:Rak zeli mirnu luku,Device se bore sa bolom,Vagama kasno za kajanje…

2024-05-07 0 By Admin

Ovih dana su zodijaci u pokusaju da nadju mirnu luku, da se bore i da se mire sa cinjenicama da je kasno za kajanje…

OVAN

Sreda bi mogla da vam bude zanimljiva. Idete napred i gledate pravo, mada vam je tesko. U nove pobede idete visoko pogignute glave. Vreme je za nova poznastva i da opet volite i budete voljeni. Ovo su dani novih koraka i novog pocetka za vas. Bez osvrtanja i sati koji nose kajanje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Osecate da ste ljuti i tu ljutnju cete uneti u nove dane. U nesto ste ulozili mnogo i ocekivali ste mnogo. Sada ste pod utiskom razocarenja i neispunjenih zelja. Razocarani ste zbog necega jer vidite da ce neko zauzeti vase mesto. Dani kajanja stizu kasno. Sreda donosi neka upozorenja.

 

BLIZANCI

Ne zelite da se mirite da necete odigrati znacajnu ulogu ovih dana. Zelite pomoci jednoj osobi da ostvari nesto sto zeli. Mada cete pokusati sve sto je do vas, necete naci zeljeni odgovor. Kao da ce vas izdati strana od koje ocekujete  pomoc.

 

RAK

Zelite mirnu luku i da se uselite u jedno srce. Dalje ne biste ni smeli, niti hteli. Ako vas ta osoba udostoji paznje, to ce za vas biti pun pogodak. Sanjate da se konacno smirite i da sa jednom osobom gradite svoje gnezno.

 

LAV

Neko vas vodi napred i to su vase misli i zelje. Vreme je da se radujete i da se pokrenete. Ucinite nesto da se vase misli stabilizuju i da se usmere. Ona koja vas posmatra i voli, zasluzuje da se zbog nje zrtvujete.

 

DEVICA

Borite se sa bolom koji vas gusi i trudite se da se ne primeti. Nesto vas je naslo u momentu koji vas je povredio. Mislite da vas zaobilazi sreca za kojom tragate. I nikako da vas snadje i da vam se posreci. Sreda bi mogla da promeni sve.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2