Druga polovina maja ce biti savrsena za ova tri srecnika!

Druga polovina maja ce biti savrsena za ova tri srecnika!

2024-05-08 Off By Admin

Druga polovina maja ce biti savrsena za ova tri  srecnika!

OVAN

Mozda postoji savrsena prilika da se ubrojite u tri srecnika. Vreme je da vas pogleda sreca i da se zna sta vas raduje. Krenuce vam na polju emocija, pa se radujte sreci sto vas ceka. Nemojte zaliti ako ste do sada bili tuzni. Ceka vas srecan period.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasa je pozicija takva da nemate mnogo izbora. Od vas se ocekuje da budete zadovoljni pozicijom, a vi se uporno zalite. Ne smete se ponasati nezahvalno. Budite osoba koja ce biti racionalna i koja ce  prihvatiti cinjenice.

 

BLIZANCI

Pokazite vise smelosti da krenete za licnim ciljevima. Do sada ste vise cutali i povlacili se. Pred vama je period u kojem ce vase sposobnosti moci da dodju do izrazaja. Pokazite da vam je stalo da sledite sve sto zelite.

 

RAK

Necete biti ni vise, ni manje srecni, niti raspolozeniji. Ovo je period u kojem ste u mogucnosti da nesto menjate. Ipak ste u zlatnoj sredini i ponasate se kao da vam nije vazno nista. Pa cak ni da li bi moglo da se sta bolje desava.

 

LAV

Vi ste to sto jeste i ne morate da pokazujete da ce vam biti bolje. Od vas se ceka da pokazete svoj stav u prilikama koje ce vam se ukazati. Sa nekim cete stalno voditi duel, ali vreme je da pokazete da ste pravi lav. Nemojte gaziti svoje stavove.

 

DEVICA

Mogli ste biti mnogo srecniji da ste samo malo drugacije postupali. Suvise ste ponosni i vas je inat najvise smetao vama. Mnogo ste trpeli, ali necete jos dugo. Uskoro cete priznati i gde gresite i da okrenete novi list.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2