Ljubav do kraja maja:Jednom znaku sledi sudbinski susret,drugom najveca tuga ikada!

Ljubav do kraja maja:Jednom znaku sledi sudbinski susret,drugom najveca tuga ikada!

2024-05-09 0 By Admin

 Ljubav  jednog znaka bice  jako lepa i sudbinska i vreme je da ga povede na putu ka sreci…

 

OVAN

Niste spremni da krenete napred ni da se radujete punoga srca. Ne znaci da to ne biste zeleli, ali da vase srce za sada nema puta.  Pred vama su mnoge mogucnosti koje biste morali da jednostavno i iskoristite u svoje svrhe. Sudbinska ljubav se uvek usunja u nase zivote, pa ce nekada i vama.

 

BIK

Morate naci put i od sto staza prepoznati onu namenjenu vama. I ne samo nju naci, nego i ici ka njoj.  Sada nije pravo vreme da vam inat bude na prvom mestu, samo idite ka svom cilju i fokusirajte se na ono do cega vam je stalo. Vazno je da znate da ste neko ko ce tek moci da kaze da je dobio ono o cemu masta.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Emocije ce vam biti jako naglasene. Vi ste znak koji dobro zna sta je ono sto zeli i samo ostanite ono sto jeste.  Postoji neko iz vase proslosti ko o vama mnogo misli i masta. Neko ko sa vama zeli jos jednu sansu i ko ce itekako moci da kaze da je ono sto prema vama oseca iskreno.  Sve ostalo je ipak samo na vama.

 

RAK

Jako ste fokusirani na proslost, a to vam je velika greska. Nema nimalo sumnje da je doslo pravo vreme da vam se desi nesto novo,  ali vi to ne mozete ni primetiti jer uporno gledate unazad.  Bitno je da zavrsite sa nekim stvarima iz vase proslosti kako bi ste dozvolili da neke nove osobe udju u vas zivot i usrece vas. Mislite o tome.

 

LAV

Ljubav je ono sto vam jako znaci. Samo ostanite ono sto jeste i nemojte odustajati od onog do cega vam je stalo. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Nemojte odustajati od svog cilja. Sreca je na korak od vas i nema nimalo sumnje u to. Ljubav je vase drugo ime.

 

DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se vama dese promene. Da ste vi neko ko ima stav i ko je spreman da istraje u svojim namerama i planovima. Ono sto morate da znate jeste da nema nimalo sumnje da ste sada na korak od toga da vasi veliki ciljevi budu ostvareni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2