Vreme ljubavi u mesecu Amorove strele:Koga ceka sjajan pocetak nove ljubavi?!

Vreme ljubavi u mesecu Amorove strele:Koga ceka sjajan pocetak nove ljubavi?!

2024-05-09 Off By Admin

Vreme je ljubavi u mesecu Amorove strele i evo kome sledi sjajan pocetak nove ljubavi!

OVAN

Da li ce ovo i za vas biti vreme ljubavi, zavisice od mnogo cega. Iskreno govoreci, trebalo bi vam nesto da vas trgne iz monotonije. Sve vam se svodi na rad i red, tako da cete se truditi da idete za obavezama. Neko vas posmatra i obratite paznju ko.

 

BIK

Niste spremni da se suocite sa cinjenicama, a moracete. Vama je sada neizvesno ono cemu ste se nadali. Zato dok se ne dese neke definitivne i znacajne okolnosti, morate cekati. Obratite paznju na svoj bes, nemate izbora. Pomirite se sa onim sto je!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa sreca je da vam ide na radnom polju pa vas to cini snaznim. I mada je tako, osecate se  na ivici jer vam ne ide nista drugo. Radite mnogo, pa biste tokom dana vise mira. Ali otkad ste sreli jednu osobu, vas mir se izgubio kao list na vetru.

 

RAK

Vasa situacija je tako neizvesna, cak i neprijatna. Osecate da ste kao most koji miri dve posvadjane osobe. Ugadjate malo jednoj, malo drugoj, pa tako im pomazete da premoste nesporazume. Ko  misli o vama i ko vas pita kako je vama?

 

LAV

Konacno je vreme da znate sta cete dalje, ali ovako vise nece moci. Nesto neodredjeno se desava u zadnje vreme i sve vam je zamrseno. Osecanja su vam pomesana i ne znate ni sta osecate, niti sta hocete. Ovo je mesec Amorove strele. Morate odrediti i pravac i cilj.

 

DEVICA

Vasa osecanja vas vuku ka jednom liku i ne znate kako mu prici. Ocigledno vas je nasla Amorova strela. Vreme je da ucinite sve da prenesete svoja osecanja i budete direktni. Zato napred, jer vas ceka sjajan pocetak jedne nove ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2