Do kraja maja ovim znacima slede odluke od kojih zavisi njihova sreca i dalja sudbina!

Do kraja maja ovim znacima slede odluke od kojih zavisi njihova sreca i dalja sudbina!

2024-05-10 0 By Admin

Vreme do kraja meseca  iziskuje  odluke od kojih ce zavisiti i sreca i dalja sudbina ovih zodijaka!

OVAN

Imacete bezbroj neizvesnih situacija koje ne mozete resiti tako lako. Jasno vam je da morate doneti neke svoje odluke od kojih zavisi vasa sreca.Od vase odluke ce zavisiti bas sve u vasem zivotu, pa izmedju ostalog i vasa dalja sudbina.Zato dobro odmerite snage i pazite sta cete odluciti.Nemojte da ucinite gore po sebe.

 

BIK

Veme je da presecete neke stvari u korenu, i krenete novom trasom. Do sada ste mnogo lencarili, dangubili u smislu da ste cinili sebi u korist. Ponasali ste se tako kao da niste svesni  da ne cinite bas nista za sebe licno. Zivot je  tekao mimo vas i sad je vreme za zivotne odluke. Vreme je za novi pocetak.

 

BLIZANCI

Vase srce ce zeleti da se okrenete  u boljem smeru  i pokazite da cete mu to i ispuniti.Trenutno ste zbunjeni desavanjima u svome zivotu. Ne mozete da sastavite  neke delove svoga zivota koji se skoro sveo na jedno te isto. Prati vas uvek neka nova muka,a zelite da se malo opustite kao i drugi.Mozda je vreme za presek u vasem zivotu.

 

RAK

Ako ste do sada ispunjavali norme koje su vam zadavali drugi oko vas, vise nemojte! Ako ste cinili sve da udovoljite drugima, vise ne smete ni pokusati! To sto ste vukli teret za dvoje dok se neko vesto izvlacio, vise ne smete dozvoliti.Vreme je za odluke od kojih zavisi vasa dalja sudbina.Od sada je uzimate u svoje ruke, bez da vam je kroje drugi.

 

LAV

Suvise ponosni i smeli, pokazivali ste i snagu i hrabrost gde ste se god nasli.Da li ste to vi, ili ste igrali vestu ulogu glumca koji krije tugu?Mozda je sada vreme za pravu istinu sa kojom se morate suociti i koju morate priznati pred svima. Vreme je da donesete neke nove korake i da donesete nove odluke. Recite stop svemu sto vam ne ide i okrenite novi list.

 

DEVICA

Niste svesni sta vas ceka i sta je ono sto vam moze da promeni zivot u celini?! Kad dobro razmislite,  najpre bi vas ljubav povela boljim putem. Svakako da bi ljubav u vasem zivotu mogla da promeni bas sve, pa gledajte da joj se posvetite.Sve vam je kontinuirano jer od okolnosti ovisi vasa sreca, a vasa ljubav o sreci za koju morate da se izborite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2