Do kraja maja:Lavovi moraju zaigrati na zadnju kartu, Strelci idu na sve ili nista…

Do kraja maja:Lavovi moraju zaigrati na zadnju kartu, Strelci idu na sve ili nista…

2024-05-13 Off By Admin

Neki moraju zaigrati na zadnju kartu, a neki ce da idu na sve ili nista…

OVAN

Do kraja maja je sve moguce. Ici cete za svojim obavezama, ali ne samo za njima. Vase ce srce da ide za jednim bikom. Praticete ga kao senka koja zeli da bude tu i da prati svaki njegov korak. Srce vas tera da mu priznate sta osecate.

 

BIK

Dok se bavite svojim radnim obavezama, primetice da vas neko uporno prati. Nece vam odmah biti jasno zasto, ali cete uskoro saznati. Terace ga osecanja srca da vam sve prizna i da vam otvori svoje zaljubljeno srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Konacno cete morati znati sta cete dalje i koga ce se ticati vasi dalji planovi. Mozda vas nadju neka odredjena pravila koja cete morati ispostovati. I obzirom na njih, moracete da pocnete da cenite i sebe i druge oko sebe. Do kraja maja sledi niz desavanja.

 

RAK

Vasa sreca ce konacno da procveta i moracete se naci pred odlukom. Zaljubicete i jasno cete morati da pokazete  zahvalnost sudbini. Ako ste i trpeli do sada, sada cete biti nagradjeni srecom koja vas ceka.

 

LAV

Vreme je da zaigrate na zadnju kartu. Vasa pozicija je neizvesna, a vasa su osecanja pomesana. Zato cete morati da se potrudite da izadjete iz svog licno zamrsenog klupka. Ucinite sve da znate i gde ste i cemu se nadate.

 

DEVICA

Okrenite se svom licnom osecanju i nemojte da krijete ocemu se radi. Zasto skrivate da ste zaljubljeni i tako sebe dovodite u beznadeznu poziciju. To sto se nadate lazno, nece vam vredeti ako ne ucinite nesto konkretno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2