Utorak,sreda,cetvrtak:Sasvim obicni dani donece mir u dusi i srecu u srce ovog zodijaka!

Utorak,sreda,cetvrtak:Sasvim obicni dani donece mir u dusi i srecu u srce ovog zodijaka!

2024-05-13 Off By Admin

Sasvim obicni dani donece mir u dusi i srecu u srce ovog zodijaka!

OVAN

Idete napred sa svojim obavezama kako biste ih odradjivali na vreme. Osim toga i vas zeljeni mir  je uvek tu kada ne kasnite i kada vas niko ne opominje. Savesno cete i dalje da radite i nemate razloga za brigu.

 

BIK

Treba vam mir u dusi, ali ga nikako ne nalazite. Neki vas ne razumeju i nije vam prijatno sto je tako. Ovih  dana ni sami ne znate sta zelite, niti cemu tezite. Ne mozete tako, odredite neki cilj!

 

BLIZANCI

Ne znate kako se postaviti u datoj situaciji, ali cete se snaci. Znate vi da se drzite na distanci, ali morate naci granicu. Radujte se sto vas ceka lepo raspolozenje. Jedna ce vam osoba doneti mir u dusi i srecu u srcu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Niko vas ne sprecava da se nadjete na odredjenoj poziciji. Sve je do vas i ako je tako, borite se za svoje mesto. Ako do sada niste pokazali svoj stav, sada je vreme da ga iznesete. Neki ce se buniti, ali ne obracajte paznju jer idete ka cilju.

 

LAV

Neko vam zeli poruciti da vas voli i da zeli da mu uzvratite osecanja. Ako i vi osecate isto, imacete priliku ovih dana da kazete sta osecate. Uzajamna ljubav ce konacno da vam donese mir u dusi i srecu u srcu.

 

DEVICA

Nste neko ko zna da se snadje, ali ce vas izdati srce. Dovoljan je jedan pogled da drugi procitaju da ste zaljubljeni. Posebno cete se odati pred osobom od koje ste najvise krili svoja osecanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2