Jarac i Rak:Imamo vaznu poruku za vas za naredni period!

Jarac i Rak:Imamo vaznu poruku za vas za naredni period!

2024-05-14 Off By Admin

Ako ste rodjeni u znaku jarca ili raka, doslo je vreme da se u vasem zivotu dese neke vazne promene.

 

 JARAC

Imamo vaznu poruku za vas. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Neko ste ko ce moci da kaze da mu je ljubav dokazana na delu, da  je konacno sreca koju ste zeleli dosla u vas zivot. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne bi ste smeli da gledali u proslost.

Ma koliko vam do nekoga stalo, ma koliko da vas neko voleo, ma koliko da vam se cinilo da se ta osoba promenila… Nemojte se vracati na staze proslosti. Treba da znate da se tamo nista nije promenilo. Ma koliko da vam bilo tesko, ovo nikako nije vreme kada treba da gledate unazad.

Oni koji su vam slomili srce ni u kom slucaju ne zasluzuju da im se vratite, pa cak i da ih volite vise od svog zivota.

Istina je da ce vam ta bivsa ljubav poslati poruku. I nema sumnje da cete biti iznenadjeni i srecni, i da ce to biti ono sto ste zeleli, ali je jako vazno da ne gledate uznad. Neka ono sto je proslost, proslost i ostane.

Sa druge strane, bice jarceva koji bi mogli da se zaljube na prvi pogled. Dakle, ako to bude slucaj, imajte na umu da nema nimalo sumnje da je to ono pravo, i da samo treba da se prepustite emocijama. Vasa ljubav i sreca slede u buducnosti,a to nece biti moguce ukoliko budete gledali u proslost.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2