Naredna 72.sata su savrsena prilika da ovi znaci nadju srodnu dusu!

Naredna 72.sata su savrsena prilika da ovi znaci nadju srodnu dusu!

2024-05-16 Off By Admin

Naredna 72 sata su savrsena prilika da ovi znaci nadju svoju srodnu dusu!

OVAN

Mogli biste se truditi da imate vise vremena za sebe. U ovim danima stoji vasa savrsena prilika da nadjete svoju srodnu dusu. Mozda je ovo pravo vreme da malo izadjete u drustvo. Ni manje, ni vise, srescete je!

 

BIK

Pokazite se dosta ozbiljnijim, i duplo vise odgovornijim. Od vas se ocekuje da sada date najbolju sliku o sebi. Savet je da semorate pokazati  u najboljem svetlu. Nemojte se da ste bahati, pokazite zrelost. Neko vas je posmatra.

 

BLIZANCI

Vasa nastojanja da sve postignete, vrlo su nepotrebna. Obaveze nece pobeci nikuda i nije vam u interesu da sebe premorite svaki dan. Ovih dana se morate bolje organizovati. Posvetite se malo sebi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Niste voljni da se dokazujete jer vam je jasno da je to nemoguce. Nekim osobama ne vredi jer su kod ociju slepe. Zato krenite napred i okrenite novi list koji ce vas dalje usmeriti. Dokazivali ste se pogresnim osobama.

 

LAV

Vasa ljubav je na pomolu i vec osecate da vam se nesto desava. Sledi vam susret koji ce vas uskoro uciniti srecnim. Samo jedan pogled ce vas uciniti ludo zaljubljenim. Srescete svoju srodnu dusu i odmah osetiti da ste je trazili celoga zivota!

 

DEVICA

Vasa osecanja ce vas povesti napred ka jednoj vagi. Osecate da se zaljubljujete, a da ni rec niste progovorili sa njom. I da znate, povezace vas zajednicka osecanja. Ovo je vreme za vasu srodnu dusu!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2