Vikend desavanja:Za neke znakove se sve menja tokom subote i nedelje!

Vikend desavanja:Za neke znakove se sve menja tokom subote i nedelje!

2024-05-17 Off By Admin

 Jos jedan vikend je pred nama. Nekome sledi prilika da se ostvare zelje i da dodje do svog cilja.

 

 OVAN

Ovaj vikend ce doneti promene. Moramo da kazemo da je doslo vreme da neko dobije ono sto je zeleo. Taj neko ste vi. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Budite fer prema svima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Morate znati da je pitanje vase srece sada samo u vasim rukama. Ovo je vas srecan period. Vreme je da upoznate nekoga ko bi mogao vasem zivotu da da jedan novi i lepsi smisao. Sreca konacno moze da usledi.

 

BLIZANCI

Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Jedan rak je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ucinite onako kako nalaze srce, a ne kako vam neko kaze da trebate. Bice ovo trenuci kada se sve menja.

 

 RAK

Konacno su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare i znak ste koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Nemojte odustajati od svojih zamisli i planova.

 

 LAV

Jako je vazno da kazemo da je doslo vreme za promene. Uzivacete u danima koji su pred nama. Jedan rak je spreman da se bori za svoje zelje i snove, a to ste vi. Dakle, razmislite o tome sta radite i idite ka svom cilju.

 

 DEVICA

Ovo je vas srecan period. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ljubav vam kuca na vrata i ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli, to cete biti vi. Nemojte odustajati od onog sto zeli vase srce.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2