Dani carobnih promena tek slede i cekaju samo odabrane znakove!

Dani carobnih promena tek slede i cekaju samo odabrane znakove!

2024-05-18 Off By Admin

Dani carobnih promena tek slede i cekaju samo odabrane znakove! Saznajte jeste li vi taj znak!

OVAN

Vreme je za emotivne promena u vasem zivotu i tu nece biti dileme. Od vas se ceka da se okrenete na tom polju, a ne da cekate da vas nadju promene. Zato se morate sami zaloziti, jer samo vi znate sta vam je zelja.

 

BIK

Odavno je bilo vreme za dane carobnih promena, a vi nikako da krenete. Cak ste i ono malo lepog sadrzaja upropastili svjom tvrdogalvoscu. Naredni period cete morati da snosite posledice svojih licnih gresaka.

 

BLIZANCI

Budite svesni sta zelite a sta ne smete, i sta ne mozete a da to morate! Zato budite razumni i postavite sebi neke odredjene smernice. Ne upustajte se u rizicne pozicije, da ne biste bili na jos vecoj steti. Dani su carobnih promena, pa i vi sudelujte u tome da vam krene. Stize vreme promena.

 

RAK

Ako ste za nove korake, znajte da slede dani promena. Budite oprezni ali i mudri da iskoristite svoje sanse. Mozda vam se smese neke situacije a da im se i ne nadate. A zna se da sve sto je iznenada, moze da nam okrene zivot. I to, za trista stepeni.

 

LAV

Vreme je da se okrenete novim danima i da ne brzate sa svojim odlukama. Za sada imate neke planove i neke licne namere. Nemojte da brzate sa njima, kako ne biste brzo poleteli, pa pali. Razmislite zrelo sta vam je ciniti.

 

DEVICA

Vreme je promena, ali takvih da pocnete posmatrati zivot na drugi nacin. Suvise je sivila i monotonije u vasem dosadasnjem zivotu, i gledajte da to menjate. Okrenite novi list, oraspolozite se i gledajte  veselije na sve oko sebe. Sve je do vas!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2