Naredna tri dana: Ovim zodijacima veliko razocarenje jer ce biti izdani od osobe koju vole!

Naredna tri dana: Ovim zodijacima veliko razocarenje jer ce biti izdani od osobe koju vole!

2024-05-18 Off By Admin

U naredna tri dana sledi razocarenje jednom zodijaku od osobe koju voli, jer ce ga izdati!

OVAN

Necete brinuti samo o poslu koji vas ceka. Bar cete jedan lep dana da posvetite samo sebi. Radovace vas neki neocekivani susreti, nakon kojih cete dobiti krila. I dok hrlite sreci, svako razocarenje ostaje iza vas.

 

BIK

Vasa  sreca je da ste  imali podrsku prijatelja, i da ce ta podrska da stoji i dalje. Neko ce vas izdati, a bice to neko koga zaista i volite i cenite. Taman ste stekli neku pozitivnu sliku o njemu, a on ce vam prirediti veliko razocarenje.

 

BLIZANCI

Nesto vam se desava ovih dana, a taman ste se bili opustili. Opet cete biti optereceni nekim desavanjima koja vam donose neprijatnosti. Bas kada pomislite da ste uspeli da se resite losih  dana, a oni vas opet nadju.

 

RAK

Ni vama nece biti lako jer ste u vezi sa jednom osobom. Njoj za sada ne cvetaju ruze, pa njeni neuspesi i vama donose razocarenja. Ne mozete da uticete na bolja desavanja, ali joj pomozite da se snadje. Budite joj podrska.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Ovih cete dana morati da razmislite sta cete dalje. Da li postoji nacin da resite svoju situaciju u kojoj ne znate sta je ispravno. I kako god, moracete sami da cinite ono sto je najbolje za vas.  Sve zavisi samo od vas.

 

DEVICA

Nisu vam ovo dani za  hvalu, ali  imali ste mnogo i tezih i gorih dana. Zato se skoncentrisite na neke vazne stvari. Odredite svoje ciljeve i prioritete koji vam mogu pomoci da se osecate bolje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2