Nova sedmica je pocela:Astro desavanja od 20. do 27.maja!

Nova sedmica je pocela:Astro desavanja od 20. do 27.maja!

2024-05-19 Off By Admin

 Pocela je jos jedna sedmica maja. Ovo je prilika da saznate sta ce vam doneti sudeci po znaku zodijaka.

 

 OVAN

Nova sedmica maja ce vama doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Cini se da nema sumnje da je doslo vreme da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Nemojte odustajati.

 

BIK

Konacno su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste promenili neke stvari koje su vam smetale. Moze da se kaze da ce pitanje vase srece biti samo u vasim rukama. Dajte sebi vremena da spoznate sta zelite jer neke odluke samo od vas zavise.

 

BLIZANCI

Nova sedmica maja ce biti prilika da vam krene na bolje. Vi ste voljeni i jednom lavu je stalo do toga da vam svoju emociju dokaze na delu. Bice ovo trenuci kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je zapravo stalo.

 

RAK

Jako je vazno da znate ko je osoba koja je spremna da vam svoju emociju dokaze na delu. Sledi prilika da se okrene kolo srece i sada su pred vama sjajni dani. Za neke od vas ce doci do toga da se uvere u neciju ljubav i u emocije.

 

 LAV

Nova sedmica maja nece doneti ono sto ste zeleli. Neki od vas bi cak mogli biti razocarani. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Krajnje je vreme da vasa sreca bude u vasim rukama.

 

 

 DEVICA

Sledi prilika da dobijete ono sto zelite. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Bice ovo dani kada cete moci da kazete da ste stigli do svog cilja. Ako mastate o nekom pomirenju, sada je vreme za to.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2