Pun mesec u znaku strelca je 23.maja:Za ova tri znaka sledi vreme cuda!

Pun mesec u znaku strelca je 23.maja:Za ova tri znaka sledi vreme cuda!

2024-05-21 Off By Admin

Pun mesec u znaku strelca je 23.maja. Za ova tri znaka sledi jedan novi zivotni pocetak.

 

 OVAN

Pun mesec u strelcu ce vama doneti ostvarenje jedne velike zelje. Moguce je da cete upoznati nekoga ko bi vasem zivotu mogao da da jedan novi smisao. Nakon suza i razocarenja i nakon mnogo patnji zbog ljubavi, vi cete konacno pronaci svoju srodnu dusu. Pun mesec u znaku strelca ce doneti ostvarenje vase velike zelje, pa je vrlo moguce da ce doci i do ljubavi na prvi pogled.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ce pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi moci da kazu da im se zelja ostvarila. Jer, nema nimalo sumnje da vi volite iskreno i da itekako mozete da zamislite da ostatak svog zivota provedete kraj te osobe. Jasno je da nema sumnje da cete moci da kazete da vam je ljubav dokazana na pravi nacin.

Takodje, pun mesec u strelcu moze da donese uspeh i na polju karijere. Nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani kada cete napredovati. Mozda imate problema na polju posla, ali ce svemu losem uskoro doci kraj. Vi cete biti znak kojem ce pun mesec doneti pravu ljubav. Svakako da ste vi to i zasluzili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  RIBE

Drage ribe, pun mesec u znaku strelca ce doneti promene. Vazno je da kazemo da je izvesno da ste znak koji je spreman da se bori za ono sto zeli. Vi zapravo ne ocekujete da vam neko nesto pokloni, niti da vam padne sa neba. Vi ste onaj znak koji se bori za svoju srecu. I uskoro cete moci da kazete da ste i dobili ono sto zapravo zelite.

Moguce je da cete doziveti susret koji bi cak mogao da bude i ljubav na prvi pogled, i da pronadjete nekoga ko ce biti u stanju da vas usreci na nacin na koji vi zelite i zasluzujete.

Ali, najveca promena na bolje ce biti ostvarenje vase velike zelje kada je karijera u pitanju. Zapravo je izvesno da ce pripadnici vaseg znaka dobiti poslovnu ponudu koja se ne odbija. Istina je da cete naporno raditi ali isto tako, i da ce vam se isplatiti.

Ako vam neko duguje novac, vrlo uskoro ce i taj vas zivotni problem biti resen. Nema razloga da brinete jer vam sledi period kada cete uspeti u svemu sto naumite.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2