Bik krece od nule,a ovim znacima odluke od kojih ce zavisiti njihova sreca!

Bik krece od nule,a ovim znacima odluke od kojih ce zavisiti njihova sreca!

2024-05-22 Off By Admin

Bik krece od nule, a ovim znacima slede odluke od kojih ce zavisiti njihova sreca!

 

OVAN

Sreca vam nedostaje,ali nece to jos dugo potrajati. Idite napred i pokusajte da sledite snove. Vi tacno znate sta hocete i sta biste hteli za dalje. Vase emocije ce se usmeriti ka jednoj odredjenoj osobi. Vase je samo da slusate svoje srce.

 

BIK

Vreme je da prihvatite odredjene cinjenice i da  ste licno vi pogresili.  Doneli ste odluku od koje zavisi vasa sreca. Sada uvidjate da ste delovali ishitreno i da je to bila pogresna odluka za vas. Opet krecete od nule.

 

BLIZANCI

Vasa sreca sto vam je neko podrska i sto je na vasoj strani. Vasa ljubav je  prema njoj isto tako  obostrana. Zato se nadajte da je to ono sto  vas prati i dalje. I da cete uz takvu podrsku moci bas sve sto hocete.

 

RAK

Dok svi misle da vam je sve potaman, samo vi znate da nije. Ipak cete to vesto sakriti od svih. Svesni ste da neki jedva cekaju da vide tugu na vasem licu. Budite jaki ovih dana i ponasajte se kao da je sve dobro.

 

LAV

Vasa sreca ce se naci na ispitu, pa gledajte da li cete pogresiti ili ne. Od vas se ceka da budete spremni da istolerisete neke situacije. Nemojte da u startu terate po svome i da vam vas ponos ugrozi put do srece.

 

DEVICA

Morate znati da se usmerite ka onome sto je najvaznije. Samo ako nadjete  za shodno da odredite prioritete, moci cete napred. Trenutno vam se sve izmesalo u glavi jer ste zamrsili i zelje i planove.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2