Savet horoskopa za svaki zodijak: Cega se paziti i kako postupiti u periodu koji sledi!!

Savet horoskopa za svaki zodijak: Cega se paziti i kako postupiti u periodu koji sledi!!

2024-05-22 Off By Admin

Ovo je savet horoskopa za svaki zodijak, cega se paziti i kako postupiti u narednom periodu!

OVAN

 

Imamo savet za vas. Moracete da se malo ohrabrite i da nastupate odlucnije. U narednom periodu morate skupiti hrabrosti da ispunite svoju volju. Radno polje vam je dobro, pa cete morati da popravite svoje emotivno  polje. Samo hrabro!

BIK

Vreme je da se uozbiljite i povedete racuna o licnim izborima. Sami ste doneli neke pogresne odluke, cije posledice sada trpite. Savet horoskopa je da se pod hitno uozbiljite. Morate nastupati zrelo, a ne kao neko dete, neozbiljno!  Slede nove mogucnosti, pa pokazite volju!

 

BLIZANCI

Budite manje optereceni svojim obavezama i desavanjima oko sebe. Vreme je da vratite snagu potrebnu da se suocite sa nekim cinjenicama. Morate nastupati razborito, a ne kao da  je poceo smak sveta.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Nemojte da se grizete u sebi, kad znate da stvari ne mozete menjati. Na  neka desavanja necete moci da uticete bas ni malo. Jedino cete se nervirati i zato se drzite po strani. Ne raspravljajte se, vec sacuvajte svoje  dostojansatvo.

 

LAV

Savet horoskopa  je da se povucete i jednoj osobi pozelite srecan put. Gledajte da donesete definitivna resenja. Dajte slobodu onoj sa kojom ste dugo u nekoj losoj vezi. I kako vam i dolikuje, postavite se dostojanstveno. Svaka nova ljubav ce zaleciti prethodnu.

 

DEVICA

Budite odlucni da presecete nesto sto lici na idealnu vezu. I zaista lici tako, u ocima drugih osoba. Samo vi znate kako je tesko vladati saznanjemda je sve blaz. Savet je da krenete napred jer vas ceka novi dan i nova sansa.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2