Astro prognoza: U zadnjim danima maja, zvezde vide novcanu srecu, ali i ljubavne probleme i tugu ovim znacima!

Astro prognoza: U zadnjim danima maja, zvezde vide novcanu srecu, ali i ljubavne probleme i tugu ovim znacima!

2024-05-23 Off By Admin

U zadnjim danima maja, zvezde vide novcanu srecu, ali i ljubavne probleme i tugu ovim znacima!

OVAN

Zadnje dane maja cekate bas kao da vam nista ne nedostaje. A opet sa druge strane, kao i da nista ne zelite vise. Mozda su se u vama slomile neke vase tajne brige i konacno se suocavate sa cinjenicama.

Mozda ste jednostavno bezali od istine. Tako niste hteli da se suocite sa bolnom istinom. Donekle niste ni smeli da pomislite sta sledi.

Nikako da vam krene na ljubavnom planu i nikako da se okrenete sreci. Kao da vas vesto zaobilazi i stalno vam donosi tugu. Prvo se zaljubljujete u neke osobe gde je  nemoguce da ostvarite ljubav.

Vama nemoguce stvari, za druge su daleko lakse i moguce. Nije ni cudo sto osecate tugu i sto nemate volje. Slede vami bolji dani, jer ce i losi proci.Ali ce vam trebati strpljenja da ih docekate.

BIK

Ponasate se kao da vam se moze sve sto hocete, pa tako i nastupate. Delujete naprecac donoseci brze odluke. U danima pred vama tek cete shvatiti da ste pogresili i gde. Jedna brza i ishitrena odluka vas je kostala i tek cete da snosite njene posledice.

Ne osecate ni tugu, ni zaljenje, vec pokazujete da vam je stalo da odbranite svoje interese. Ovo je zivot u kojem se desava i sve i svasta. I desava se bez razloga, cesto i bez zasluge, ali se desava.Shvatite to vecx jednom,umersto sto osecate tugu i kunete zivot.

Ne mozete da terate mak na konac, niti da trazite neku pravdu. Verujte da niko nije ispravio nepravde, pa necete ni vi. Ove dane morate dobro da razmislite sta cete i kako dalje. Resite nesto vazno i odredite dalji pravac. Ovako necete bas moci. Vreme je da resite i ljubavne probleme, jer ih koce vasi licni problemi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2