Petak, subota i nedelja donose iznenadjenje na emotivnom polju!

Petak, subota i nedelja donose iznenadjenje na emotivnom polju!

2024-05-23 Off By Admin

Da li cete vi biti zodijak kojem ova tri dana donose  iznenadjenje na emotivnom polju?

OVAN

Vasa ocekivanja premasuju vase mogucnosti. Zato se usmerite samo mogucim stvarima. Mada ste svestrana licnost, ipak nemojte da zelite nemoguce. Neka sve bude u skladu sa vasim mogucnostima. A ako se nemoguce ostvari, za vas ce biti iznenadjenje,

 

BIK

Vasa sreca je da vas niko ne ometa i ako vas niko ne bude remetio. Od vas se ocekuje da pokazete zrelost u odredjenim momentima. Zato samo cekajte situaciju u kojoj se odavno niste nasli. Budite ozbiljniji i zreliji.

 

BLIZANCI

Vasa sreca je da ste spremni na neke kompromise, ali ne bas odmah. Moracete da budete spremni na neke odredjene ustupke. I verujte da je to pametnije, nego sto se nervirate i tako stetite sebi. Ne mozete glavom kroz zid.

RAK

Iznenadjenje tek sledi, a vi se ne nadate bas nicemu. Neko ce vas poremetiti iz korena. Taman ste imali neke lepse planove, ali ce jedna situacija da vas spreci u njima. Mozda i ne bude sve tako lose, kako ste pomislili.

 

LAV

Vasa ljubav je nesto sto stoji na klimavim nogama. Nije da ne volite jednu osobu, ali nikako da ste jasni i konkretni. I vi ste gresili i krivica je i vasa. Ako zelite vezu od poceka, sami budite iznenadjenje drugoj strani.

 

DEVICA

Pokazite da cete znati da se snadjete i da vasa sreca zavisi samo od vas. Vreme je da se pospesi vase emotivno polje. Verujte da ce se zato da potrudi jedan jarac. On ce biti vase veliko iznenadjenje i za vas ali i za vasu okolinu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2