Vaga u dilemi, Lava stize karma, Rakovima lepsi dani…

Vaga u dilemi, Lava stize karma, Rakovima lepsi dani…

2024-05-23 Off By Admin

Neki su u dilemi, neke stize karma, bas kao sto i nekima slede lepsi dani…

OVAN

Idete napred bez mnogo osvrtanja nazad i ne gubite vreme. Da razmatrate neke stvari  i neke okolnosti, nemate vremena. Gazite vredno napred, trudeci se da ne kasnite sa obavezama i da nemate opomene za bilo sta.

 

BIK

Vasa je sreca da ste u krugu osoba koje vas dobro poznaju i znaju vase reakcije. Zato vam cesto i precute da niste u pravu, ali samo iz razloga da im se ne zamerite. Moracete da razmotrite svoje bezizlazno stanje i da krenete iz mesta.

 

BLIZANCI

Budite  svesni da ne smete da reagujete na prvu loptu, nervozno i zustro. Morate biti mudri i razboriti, umesto sto ste nervozni. Verujte da stetite sebi licno. Okrenite se onoj koja vas voli, bez obzira na sve!

 

RAK

Ljubav je vasa poslednja stanica, pa gledajte da sve bude kako je najbolje. Osim sto vam slede bolji dani, svakako da vam slede i lepsi dani. Zaljubicete se u osobu koju cete sresti i zavoleti. Bas kao da je poznajete dugo, oseticete da su osecanja obostrana.

 

LAV

Ubija vas vase stajanje u mestu, bez pravca i cilja. Bas tamo gde ste morali delovati, vi ste ostali zbunjeni i skoro nezainteresovani za sve oko sebe. Za vama vise neiskoristenih prilika i osoba kojoj niste pokazali ljubav. Stize vas losa karma, pa se ne pitajte zasto?!

 

DEVICA

Pokazite vise radosti i vise paznje onoj koja vas tesi. Vi zaista dugujete mnogo toga jednoj odredjenoj osobi. I mada uvidja sta vam se desava, jos vas nije ostavilia i nece. Vi ste joj sreca.I vreme je da to shvatite i prihvatite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2