Ljubav i novac u prvoj polovini juna: Neko ce uzivati na oba polja,a neki ce i dalje da mastaju o sreci!

Ljubav i novac u prvoj polovini juna: Neko ce uzivati na oba polja,a neki ce i dalje da mastaju o sreci!

2024-05-24 Off By Admin

 Ovo je horoskop za ljubav i novac u prvoj polovini juna. Jeste li veki oni koji ce uzivati na oba polja, ili ste neko ko ce i dalje mastati o sreci?

 

OVAN

Prva polovina juna sledi. Niste od onih koji ce biti bas najsrecniji, ali se necete ni zaliti. Vi ste stalozena licnost i sve  vam se moze  srediti. Vase polje ljubavi ce biti mnogo  losije od polja novca. Ipak cete se radovati sreci.

 

BIK

Dok neki zodijaci imaju srece na oba polja, vama se cini da nemate ni na jednom. Bicete u novcanoj krizi, jer ste se nepotrebno upustili u neke pozajmice. mada vamje emotivno polje porazno, gledajte bar da izmirite dugove.

 

BLIZANCI

Imacete mnogo izdataka, ali vi ste u takvoj poziciji. Navikli ste jer tako zahtevaju okolnosti u kojima ste. Vase ce polje novca da bude na dobiti, jer vas duze vreme prati novcana sreca. Vreme je da se popravi i vase emotivno polje. Prva polovina juna ce biti jako zanimljiva.

 

RAK

Konacno shvatate da vam nista ne cini srecu, pa cak ni novac. Da ga imate da pretekne, nemate, ali imate solidno. Ipak se osecate u dusi i tuznim i usamljenim. Sve zbog jedne osobe koja vam je rana na dusi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Morate znati sta vam je ciniti,  pa zato odredite prioritete. Nemojte i dalje biti u zamrsenom klupku licnih zelja, a da ne cinite nista. Na polju novca mozete biti daleko jaci. A vase emotivno polje je nestabilno jer ste u haosu.

 

DEVICA

Tesko vam je jer osecate teret koji niste jaki da nosite. Mada nemate mnogo, vas novac ce da se topi. Stedite i budite racionalni kada su troskovi u pitanju. A sto se tice vaseg emotivnog polja, osecate se iznevereno od partnera. Zasto?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2