Ovan zeljan ljubavi,Rak usamljen,dok neki pate jer ne mogu vratiti vreme…

Ovan zeljan ljubavi,Rak usamljen,dok neki pate jer ne mogu vratiti vreme…

2024-05-24 Off By Admin

Neki su zeljni ljubavi, neki usamljeni, dok odredjeni znaci pate jer sve bi dali da vrate vreme unazad…

OVAN

Vreme je da se zna sta osecate i sta je ono sto planirate. Kako god, zeljni ste ljubavi koja nikako da vam se desi. S vremena na vreme ispuni vase srce, ali uvek se pogresno zaljubite. Vole vas one koje vi ne volite i obrnuto.

 

BIK

Da li ste spremni da podjete dalje ili to samo govorite da cete uciniti!? Sada je pravo vreme da se dese neke vece promene u vasem zivotu. Nije vam neka pozicija i morate preci sa reci na dela! Pokrenite se!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Odredjeni ste sto se tice nekih koraka, ali za neke druge ste nesigurni. Stalno kasnite. Zato cete morati biti mnogo cvrsti u odlukama pred sobom. Jedna osoba vas drzi za rec i nemojte da je izneverite.

 

RAK

Vasa ljubav je tako lepa i vasa sreca je ono sto se vidi. I kao sto ne krijete srecu, ne krijete ni svoju tugu. Vreme je  da probate da sakrijete svoje neraspolozenje, jer neko zeli da vas vidi takve. Osecate se usamljeno u dusi, a neko to jedva ceka da vidi.

 

LAV

Morate znati da vas nece sreca, ali da se necete smeti predati. Vasa emocija je ono sto vas vodi. Pokazite da ste borac za srecu, a ne neko ko se predaje. Ovo nije najbolji period za vas, ali ne predajite se! Bice bolje!

 

DEVICA

Patite u sebi zbog  mnogo cega i zbog propustenih sansi. Dali biste sve samo da mozete vratiti vreme unazad. Svesni da ne mozete, tesko vam je da se mirite sa onim sto je sada i kako je.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2