Posledice punog meseca koji je bio 23.maja su velike:Posebno za ove znakove!

Posledice punog meseca koji je bio 23.maja su velike:Posebno za ove znakove!

2024-05-24 Off By Admin

 Pun mesec u znaku strelca je bio 23.maja. Za ove znakove,posledice istog ce biti jake, i znacajne…

 

RAK

Posledice punog meseca ce biti takve da cete morati da donesete neke odluke. Moguce je da ce neko iz vase proslosti sa vama zeleti da nastavi tamo gde je stalo. Dakle, posledice punog meseca su takve da ce neko iz proslosti da vam trazi oprostaj.

Istina je da postoje rakovi koji sada pate zbog te osobe, i zele sa njom da nastave tamo gde su stali. Naravno, ako je to slucaj, treba da znate da je moguce da ce ta zelja da se ostvari. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da pazite sta radite.

Ukratko, treba da date toj osobi pre svega priliku da vam dokaze svoju ljubav, ali, pre svega, da vam dokaze da se promenila. Prosto receno, ako vas je prevarila, povredila, jasno je da se kaje… Ali, morate da znate da je vazno da vam dokaze svoje kajanje, i svoju promenu, pre nego joj date jos jednu sansu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dalje, posledice punog meseca ce biti povoljne kada je u pitanju posao, i uopste polje karijere. Vazno je da se fokusirate na ono sto zelite, i znajte da cete biti uspesni onoliko koliko zapravo budete imali hrabrosti, i koliko se budete zapravo i borili.

Jasno je da ce ovo biti trenuci tokom kojih cete moci da kazete da ste nagradjeni za svoj rad i trud, i da vam novca nece faliti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2