Boginja ljubavi ce doneti srecu ovim znacima do 17.juna!

Boginja ljubavi ce doneti srecu ovim znacima do 17.juna!

2024-05-26 Off By Admin

Vazno je da znate da ce ovi znaci zodijaka moci da kazu da su dobila ono sto zele. Sreca ce biti moguca, kao i ljubav.

 

  OVAN

Vreme je da boginja ljubavi i vas nagradi. Vi ste znak koji tacno zna sta je ono sto zeli, i znak koji je spreman da se istraje u onome sto hoce. I da, vi ste znak koji i uspe u svemu tome, i u velikoj vecini slucajeva i dobijete ono do cega vam je stalo. No, posteno, iskreno, predano i casno.

Ako sada patite zbog osobe iz proslosti, imajte na umu da je vrlo moguce da ce vam se ta osoba vratiti. Da je ona na svaki nacin pokusala da vas zaboravi, ali da ste joj u mislima, i u krvi… Bas kao ona vama. Uskoro sledi njen poziv, ili poruka, i sada su pred vama dani tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili sansu da nastavite tamo gde ste stali. Sve ostalo je zaista samo na vama, nemojte odustajati zbog inata ili ponosa.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ce ovnovi koji su sada u vezi dobiti dokaz ljubavi. Mozda cete cak biti i zaproseni, iako je istina da neki od vas bas i nisu spremni na ovako veliki korak.

Zato je vazno da se ponasate u skladu sa svojim zeljama, ciljevima, potrebama. Boginja ljubavi je na vasoj strani iako ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je zapravo stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Boginja ljubavi za vas ima iznenadjenje. Vreme je da se fokusirate na ljubav. Vi ste znak koji je spreman da se bori za ono sto zeli. Imajte to na umu.

Moramo da kazemo da je sada doslo vreme za ljubav. Obicno ste fokusirani na posao, ali sada je doslo vreme da emocije igraju glavnu ulogu u vasem zivotu.

Boginja ljubavi vama donosi susret koji ce mozda biti  cak i ljubav na prvi pogled. Moguce je da ce osoba koja ce uci u vas zivot biti znatno starija, ili mladja, od vas. No, to ni u kom slucaju ne sme da vam bude prepreka. Dozvolite da vase srce prepozna sta je ono sto vam treba za srecu. Sve ostalo je do vas.

Ako ste sada u vezi, znajte da je doslo vreme da vam neko na delu svoju ljubav dokaze na poseban nacin. Mozda cete cak biti i zaproseni. Ostalo je zaista na vama.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2