Desavanja do 21.juna:Blizanci vladaju i oni imaju specijalnu moc!

Desavanja do 21.juna:Blizanci vladaju i oni imaju specijalnu moc!

2024-05-26 Off By Admin

Dragi nasi,pocela je vladavina blizanca i trajace do 21.juna. Do tada slede velike promene za ove znakove.

 

  VODOLIJA

Desavanja koja slede ce biti takva da cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Dakle, doslo je vreme da se i vama zelje ostvare. Bitno je da imate na umu da sve dok traje vladavina blizanca, za vas i nemoguce moze da bude moguca.

Desavanja pre svega slede na polju emocija. To je ono sto je vrlo vazno, jer je cinjenica da ste vi zeljni toga da imate nekoga ko vas voli, i koga cete vi zapravo voleti. Mozda ce to biti ljubav na prvi pogled, ali je isto tako moguce i da ce uslediti pomirenje sa nekim iz vase proslosti. Vas zivot je samo vasa stvari i vi treba da se ponasate u skladu sa tim sto zelite. Ono sto dalje treba da znate jeste da ce ovo biti period kada je mnogo toga vazno i moguce.

Budite iskreni, pre svega prema sebi i nemojte davati nikome laznu nadu. Ako sa nekim ne zelite prijateljstvo,

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

to, a posebno ako je to nesto vise od prijateljstva. Samo nemojte nikome davati laznu nadu, kako se ne bi ste na kraju razocarali, ili vi nekoga razocarali. 

Sve se u zivotu vrati, pre ili kasnije, i nema nimalo sumnje da ce desavanja koja slede doneti velike promene u vas zivot. Razmislite o tome.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2