Dani za zivotne prilike Skorpijama,Devici da shvati da je neko nije vredan…

Dani za zivotne prilike Skorpijama,Devici da shvati da je neko nije vredan…

2024-05-27 Off By Admin

Ovo je period sto nosi dane za zivotne prilike, ali i spoznaju da vas neko nije vredan…

OVAN

Imate na umu odredjene korake, a da li cete ih moci uciniti? Nece bas sve biti do vas, jer ce da stvari zavise od vise okolnosti. Pokazite da cete biti uporni da ispratite sve svoje planove.

 

BIK

To sto vas prate neke lose okolnosti, niste krivi vi. Jednostavno se stvari tako postave i vi tu ne mozete bas nista.  Gledajte da uticete na svopj zivot i posebno na radno polje. Nikome i nigdje nije lako, ali se morate prihvatiti posla.

 

BLIZANCI

Vasa  sreca je da ste spremni da ostvarite svoj cilj. Nemojte da se  oslanjate na jednoga raka, vec gledajte da mu pomognete. Ako nista drugo,  morate mu biti od pomoci kako god znate i umete. Vec ste spremni da cinite sto je do vas.

 

RAK

Vreme je da shvatite da nije sve tako kako se vama cini. Morate da uhvatite svoj pravac i da se ne osvrcete ni na koga. Vasa ljubav vas vodi ka blizancu, ali on nije svestan vasih osecanja. Ili mu ih iznesite ili idite dalje.

 

LAV

Bicete potisteni onim sto vas ceka i morate pokazati da ste spremni da to savladate. Nemojte se srditi za svaku sitnicu. Gledajte da budete jaki u situacijama koje vam se nece svideti. I dovoljno hrabri da menjate stvari.

 

DEVICA

Dugo cinite sve sto je do vas za jednu osobu, i sada ce biti kraj tome. Vreme je da shvatite i sebi priznate da nije vredan toga. Okrenite novi list jer na vas ceka jedan lik. Voljan je da vam ispunjava zelje i da vas tesi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2