Na pocetku novog meseca bice onih koji ce zaljubiti, ali i onih koji ce se rastati…

Na pocetku novog meseca bice onih koji ce zaljubiti, ali i onih koji ce se rastati…

2024-05-31 Off By Admin

Dragi nasi,saznajte sta donose prvi dani meseca juna sudeci po znaku zodijaka…

 

OVAN

Na pocetku juna slede promene. Ocekujete od novih koraka drastican pomak. Vreme je da znate da cete uciniti pravu stvar. Nemojte da odustajete jer cete uciniti sve da vam se posreci. Vasa osecanja vas vode ka jednoj osobi i vi cete se zaljubiti.

BIK

Niste ni svesni da ste previse pogresili, i da vam nece biti lako. Trenutno snosite posledice svoje ishitrene odluke. Pokazite da ste svesni svoje greske, mada nikako da to otvoreno priznate. Mnogo brinete jednu osobu, pa ispravite sta mozete.

BLIZANCI

Vasa ljubav je ono sto vas vuce ka jednoj neznoj osobi. Da cete se zaljubiti, jasno je kao dan. Vreme je da budete spremni da joj idete bez zastajkivanja. Budite otvorenog srca i ono sto osecate i recite.

RAK

Ljubav prema jednoj osobi od vas pravi roba. Sve vase misli su zaokupljene jednim likom. Ne smete zapostavljati obaveze samo zato sto ste zaljubljeni. Morate srediti haos u glavi i razvojiti ljubav od radnih zadataka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Verujete u ljubav jedne osobe i ona ce vas i uveriti u osecanja. Nemojte da se vi ponasate neodredjeno. Ako su osecanja obostrana, pokazite ih i uzvratite istom merom. I da znate, ako ne pokazete osecanja, moze biti svega. Eto razloga da cete se rastati.

DEVICA

Morate se baviti obavezama jer ste vec neke isplanirali unapred. Samo ako se usmerite i zapnete puno snagom, uspecete. Vasa osecanja ce morati da sacekaju jos malo. Imacete povoda da se postavite cudno prema jednom kolegi.Jedno drugom se dopadate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2