Poceo je jun: Ovo je ljubavna astro prognoza za sve znakove!

Poceo je jun: Ovo je ljubavna astro prognoza za sve znakove!

2024-06-01 Off By Admin

Poceo je jun i ovo je ljubavna astro prognoza za sve znakove!

OVAN

Nece vam biti lose jer necete imati ni slobodno vreme za sebe. Radicete mnogo tako da necete imati ni prilike za veca razmisljanja. Vasa ljubavna astro prognoza nije trenutno u toku. Jos cete malo pocekati na novija desavanja.

 

BIK

Nista novo na emotivnom polju, mada ocekujete da ce se sta popraviti. Ako mislite da hoce samo od sebe, nece. Verujte da je sve do vas i ako ne ucinite da stvari krenu sa mrtve tacke, nece se desavati nista. Razmislite sta zelite, a sta morate.

 

BLIZANCI

Budite obazrivi  pred onim sto vas ceka. Vasa opreznost ce vam pomoci da lakse podnesete neka desavanja.  Brzo se zaljubljujete pa shvatate da gresite. Postoji sansa da se opet zaljubite,ali gledajte da to bude poslednji put.

 

RAK

Vasa emocija vas vodi i zelite da volite i budete voljeni. Mada ste nezni i zaljubljivi, vasa je ljubav trajna. Sledi vam veza na pomolu, i to sa osobom kojom cete biti opcinjeni. Vasa astro ljubavna prognoza kaze da cete voleti, i biti voljeni.

 

LAV

Vi ste zodijak cija astro ljubavna prognoza ne obecava. Sa druge strane, zodijak ste koji je zasluzio da mu bude mnogo lepse. Cesto nije onako kako zasluzujemo, pa budite zadovoljni vezom koja ce se tek desiti.

 

DEVICA

Budite svesni da morate poceti da vise cenite sebe. Delujete i jako i nadmocno, a u stvari se povlacite pred jednom osobom. Postavite sebi pitanje zasto to cinite, i nadjite sebe. Vas ljubavni astro savetuje da pocnete od nule.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2